gara-gara curang anak jadi mangsa di langgar bapa sendiri!!

gambar hiasan

Min..aku gune pesbuk laki aku min..tolong min..aku sakit hati sgt dh ni..aku nk luah kn perasan nk kecam..kecam la..aku dh kawen 10 tahun ank 4 org..hari ni laki aku kantoi yg die ade betine lain…kantoi kt hspital min..mase bawak ank aku..ank aku kene langgar dgn laki aku sbb die x perasan ank aku kt blkg kereta..ank aku yg kene langgar tu 3 taun..punce nye sbb ape tau min..sbb laki aku sebok dok mesej ngn betine tu..

gambar hiasan

Aku bawak ank aku masuk bilik doktr utk cek saringan lps tu aku keluar aku tgok die tgh dok bergayut ngn betine tu..aku intai pastu aku nmpk die call org yg bernama “ya” yg die set kt tepon tu..lepas tu aku mntk tepon die bg plk tu..pastu aku ambik no tpon org yg bernama “ya” tu..

Aku msj org tu n die seorg jnde tua umur dh 40 an..lupe nk bgtau umur aku..umur aku 31 laki aku 35..aku msj die cukup2..die mntk maaf jnji x kacau lg..tp aku bukn bodoh min..blik je rumah aku trus ambik tepon laki aku n aku ambik no nye n aku trus tukr wasap aku ke nombor laki aku..rupe2 nye siap bahasa kn diri nye ma ngn n laki aku pa..aku mnyamar jd laki aku..jnde tu siap ngis2 lg sbb aku serang die..hati die terluke min…siap ckp nk bg aku duit bnje..ingt aku hadap duit die ke..

aku pn ade duit..laki aku tu kje x tetap kejap2 brnti..siap nk jmpe mlm ni min..dasar jnde x sedr diri..x adil la kn aku mrh die sorg..dgn laki aku pn aku marah..aku halau die..bile aku tnye ape kurg nye aku..die ckp aku xde kwkurg..sbb aku jage luar dlm..bju mkn die smua aku jage..aku x tahan dah..mntak sgt ko siar kn min..sbb die ade dlm group ni..aku bg mesej yg aku nyamar jd laki aku tu..korg nilai kn la sndri….

olahan:sembang media

sumber:krt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *