Zizan Razak Cedera Semasa Pengambaran Polis Evo 3

Auto Draft

Kerjaya pelakon orang nampak dunia glamour jer, tapi sebaliknya adakala terpaksa korbankan kesihatan diri untuk hasilkan yang terbaik dalam lakonan.

Semoga cepat sihat buat Zizan Razak yang mengalami kecederaan semasa melakukan pengambaran filem Polis Evo 2 hari ini.

Dipetik dari FB Zizan Razak

Jadi nasihat Zizan kepada semua tolonglah jangan ada cetak rompak lagi atau curi curi rakam kerana bukan senang nak hasilkan sesebuah filem. Harini Zizan cedera dalam satu babak aksi. Dan doakan Zizan cepat sembuh. Amin. #getwellsoon #zizanrazak #action #film #movie #love #live #polisevo2 #kitaok

Auto Draft

Polis EVO merupakan sebuah filem aksi yang diarahkan oleh Ghaz Abu Bakar dan dibintangi oleh Shaheizy Sam, Zizan Razak, Nora Danish, Hushairi Husain, Mimi Ernida, Wan Hanafi Su, Pablo Amirul, Azliyuszaini, Amerul Affendy dan Harun Salim Bachik. Filem ini mengisahkan dua anggota polis, Inspektor Khai (Shaheizy Sam) dan Inspektor Sani (Zizan Razak) yang mempunyai perwatakan yang sangat berlainan tetapi mereka harus bekerjasama untuk menjatuhkan sebuah operasi pengedaran dadah.[4] Filem ini telah ditayangkan kepada umum pada 17 September 2015.

Auto Draft

Filem ini merupakan filem tempatan dengan kutipan tertinggi sepanjang zaman selama lima bulan dengan kutipan sebanyak RM 17.47 Juta,[5] memecahkan rekod yang sebelum ini dipegang oleh The Journey (RM 17.28 juta). Kejayaan ini telah diatasi oleh filem Munafik pada tahun berikutnya yang mengumpul kutipan sebanyak RM 19.00 Juta.[6]Filem ini telah memenangi tiga daripada sepuluh pencalonan dalam Festival Filem Malaysia ke-28.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *