LAGU BARU Dato Alif Syukri & Sajat Ini Buat Netizen Trauma, korang Dah Dengar Ke Belum?

LAGU BARU Dato Alif Syukri & Sajat Ini Buat Netizen Trauma, korang Dah Dengar Ke Belum?

Kalau sebelum ini, Dato Aliff Syukri sering memberitahu dia dalam pembikinan lagu barunya bersama Sajat. Kedua dua jutawan kosmetik ini antara yang sering menjadi perhatian netizen. Tidak hairanlah kalau semua tidak sabar menanti lagu barunya bersama.

Semalam, Aliff Syukri memuat naik teaser lagu barunya bersama Sajat. Belum 24 jam lagi, lagunya itu terus mendapat respon negatif netizen. Ramai beranggapan suaranya dengan Sajat tiada beza. Tak kurang juga ada yang menyuruh mereka berhenti menyanyi. Apalah nasib mereka.

Berapa markah dgn vokal sy dan sajat kalau 1-10 korang nak kasi?? Disebabkan ramai yg dah tak tahan nak dengar single saya fituring @nursajat02 saya kasi tiser skit yee.. harap2 wife saya tak marah laah. Ini baru teaser okey belum vedio muzik kita nak buat letopp lavel international tunggi.

Secara Jujurnya payah sgt untuk menghasilkan lagu ini.. bayangkan sudah hampir enam bulan nak buat benda ni..berbagai cabaran nak siapkan lagu ini akhirnya siap juga..mana sy nak berlatih vokal untuk menghasilkan lagu ini lirik lagu ini diilhamkan untuk mereka yang bercinta untuk mereka yang berkasih sayang dan kasih supaya tidak berlaku curang kepada pasangannya ..

Full booking untuk 3 bulan ini

Semoga lagu ini dapat menceriakan hari anda.. tak sabar rasanya untuk saya post upload video muzik video terbaru ini di YouTube dan ditv dan redio korang kena requirts tau lagu ni nak masuk juara lagu..Nantikan fonomena share kan rakan anda yang meminati lagu ini terima kasih. siapa nak sy uploadkan full versi lagu ni komen i dibawah plzz..

Tag kawan korang peminat setia saya dan sajat. Muzik dan vedio clip soon by @yusrykru akan uploadkan ya sbb saya talend krumuzik, lirik @edryabdhalim kalau nak panggil buat show plzz booking yaa nak full dah utk 3 bulan ni..

Respon netizen

LAGU BARU Dato Alif Syukri & Sajat Ini Buat Netizen Trauma, korang Dah Dengar Ke Belum?

LAGU BARU Dato Alif Syukri & Sajat Ini Buat Netizen Trauma, korang Dah Dengar Ke Belum?

 

Sumber : Aliff Syukri Terlajak Laris, ROTIKAYA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *