Auto Draft

‘NASIB YUSUF BANYAK IKUT HANIS’ – RESPON NETIZEN BILA LIHAT ‘MUKA REMAJA’ HAIRUL AZREEN.. KELAKAR SANGAT!

Korang masih ingat tak kenangan sewaktu korang zaman kanak-kanak dan remaja dulu? Seingat admin sewaktu sekolah dulu memang fikir nak bermain je dengan kawan-kawan, tak pernah terfikir pun untuk menjaga kulit muka dan bersolek seperti kebanyakan pelajar sekolah hari ini. Budak-budak sekarang semuanya cun-cun belaka, yelah macam-macam produk kecantikan ada.Bila tengok semula gambar lama memang selekeh habis! Tapi tahu tak korang sebenarnya ada juga artis yang sewaktu remaja boleh buat netizen tergelak. Sebagai contoh Hairul Azreen ni, tak sangka sebenarnya Hairul pernah bergigi ‘jongang’ suatu ketika dahulu.

Gambar Hairul Azreen semasa remaja buat netizen geli hati

Auto Draft

Auto Draft

Auto Draft

Saya selalu bahan @acheykintangkintung gigi jongang, walhal Gigi achey ok je, sebenarnya saya dulu yg jongang so teringat zaman dulo2 kulit gelap gigi kedepan, sampai la sedut ,@toujoursadvanced collagen shots baru ok #KitaSemuaTakPerfect #KitaSamaJe
Respect semua org Sbb kita tak tau luck org lain akan datang #GengGigiBesi

Di instagram, Hairul Azreen telah memuatnaik gambarnya semasa remaja sehinggalah bergelar suami orang. Menurut Hairul Azreen, meskipun dia selalu mengejek rakan artis Achey bergigi jongang sebenarnya dia juga pernah bergigi jongang sewaktu remaja. Dahla gelap, gigi pulak ke depan. Pesan Hairul kita semua tidak sempurna, hormati orang lain kerana kita tidak tahu apa yang akan berlaku pada masa mendatang.

Di ruangan komen, ramai yang ketawa berdekah melibat gambar pertama tu! Siap ada yang komen, ‘nasib baik Yusuf banyak ikut muka Hanis.’ Hahaha

Auto Draft

Auto Draft

sumber : ig Hairul Azreen via kisahdunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *