Auto Draft

“Dia Ni Kekwat, Naik Menyampah Kadang-Kadang” – Bekas Guru Dedah Perangai Adik Neelofa Yang Sombong Sejak Dari Sekolah!

Nampaknya isu adik Neelofa memperlekehkan jenama telefon pintar popular di Malaysia menjadi antara topik hangat yang sedang diperkatakan oleh netizen.

Auto Draft

Siapa yang tidak kenal dengan Nur Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai The Little Miss Khan ini…

Auto Draft
Berkaitan persenda telefon jenama Samsung, seperti yang MH pernah katakan tidak tahulah sama ada ia memang disengajakan ataupun tidak hanya tuan punya badan sahaja tahu.

Namun, kisah ini bukan sahaja mendapat perhatian dikalangan netizen, sebaliknya bekas guru-gurunya.

Melalui DM Media Hiburan di Instagram, guru ini mengaku merupakan seorang guru yang mengajar di sekolah yang pernah Ameera belajar sebelum menggunakan khidmat Home School.

Menurutnya dia akui Ameera memang seorang yang lemah dalam mata pelajaran namun dia tidak menolak gadis ini memang mahir kalau bab make up, melawa dan termasuk menggunakan media sosial.

Auto Draft

Malah, dia juga memberitahu tidak terkejut bagaimana Ameera memberi respon kepada beberapa soalan contoh seperti isu “ewww..” tersebut kerana Ameera sering menjawab tanpa berfikir panjang.

Guru ini turut berkata adakalanya dia juga naik meluat dengan cara Ameera yang selalu berangan kononnya dia salah seorang keluarga Kadarshian.

Bagaimanapun guru ini memuji sikap kakak nya iaitu Atisha dan memberitahu sehingga kini Atisha masih berhubung dengannya.

Auto Draft

Auto Draft

Dalam pada itu, guru ini turut menjelaskan kakak Ameera iaitu Atisha juga tidak suka jika adiknya ini terlalu ‘kekwat’ di sekolah.

Auto Draft

Sumber:MH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *